Carrière ontwikkeling

Toekomst in eigen hand nemen

Mobiliteit is 'het zelfbewust vinden van nieuwe kansen, gebaseerd op successen uit het verleden en met een visie op de toekomst'.

Remco Perfors heeft voor individuele functionarissen diverse programma's waarmee, zelfbewust, de eigen toekomst weer vorm krijgt en ontwikkelingen in beweging worden gezet en gehouden worden. Strikt maatwerk zoals alleen een goede mentor dat kan bieden. Uiterst effectief, doelgericht en succesvol.

Vooral voor hogere staf- en kaderfunctionarissen, expatriates, 50- en 60 plussers en (bijna)gepensioneerden. Voor mensen met lange staten van dienst die hun werk zien verdwijnen. Bij promotie van een lijnfunctie naar een directiefunctie. Wanneer ze zich, al dan niet noodgedwongen, willen heroriënteren. Als gevolg van reorganisatie, faillisement, bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid of invaliditeit. Uit alle sectoren.

Remco Perfors begeleidt zijn cliënten, desgewenst, door naar een nieuwe functie.

Op succesvolle plaatsingen in een nieuwe functie is (onder voorwaarden) de unieke Perfors Garantie regeling van toepassing: wanneer de nieuwe arbeidsovereenkomst binnen 12 maanden wordt verbroken wordt de begeleiding weer hervat. Een mentor op de weg naar succes. En zonder extra kosten voor de opdrachtgever.