Aytink, Perfors Advies v.h. Performens

De mensen

Remco Perfors werkt niet alleen: een netwerk van adviseurs. De Performensen: Creatief, innovatief en toekomstgericht: senioren met brede ervaring in het bedrijfsleven vanuit totaal verschillende achtergronden. Die elkaar op unieke en onnavolgbare wijze versterken in het leveren van verrassend en vakbekwaam maatwerk voor u als hun klanten en opdrachtgevers. Mensen-mensen met elk hun eigen specifieke kennis, ervaring en inzichten. Die werken op basis van agogische basisprincipes: mensen zijn gelijkwaardig, hun functies verschillen. Mentoren met de wetenschap, dat je je cliënten niet het eigen vermogen tot her-stellen moet ontnemen, maar ze met raad en daad terzijde staan op de weg die ze gaan.

Het geheim?

Een eigen ontwikkelde praktijktheorie biedt een vast fundament van samenhangende kernbegrippen als basis voor het maatwerk dat ù vraagt. Eenvoudig en glashelder. Mogen we u overtuigen?

Overigens, een geheim, dat we graag delen met iedereen, die daar interesse in heeft. Bel gerust voor een afspraak om eens aan te komen. De koffie staat altijd, naar goed Achterhoeks gebruik, (bijna) klaar.

Beginnen waar anderen stoppen.

Met creatieve, verfrissende en vaak onorthodoxe oplossingen biedt deze theorie wegen waarlangs (ogenschijnlijk) de meest lastige persoonlijke, personele en organisatie problematiek op praktische wijze in kansrijke successen zijn om te zetten. 'Jullie beginnen waar anderen stoppen' complimenteerde een tevreden opdrachtgever recentelijk.